Samen-voor-elkaar ’s-Heerenhoek en 1NUL1 organiseren voorlichtingsavond over verdovende middelen

De werkgroep Samen-voor-elkaar uit ’s-Heerenhoek en 1NUL1 slaan de handen ineen: donderdagavond 9 november organiseren ze een voorlichtingsavond over verdovende middelen in de Jeugdhoeve. De avond is gericht op (groot)ouders, maar ook jongeren zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Aanleiding voor de avond zijn de recente signalen in en rondom ’s-Heerenhoek over het gebruik van verdovende middelen onder jongeren en de handel hierin. Steeds meer ouders maken zich zorgen over de impact hiervan op hun kind(eren) en hebben behoefte aan meer informatie en tips. Hoog tijd dus om hier ‘samen voor elkaar’ iets mee te doen! 

De voorlichtingsavond wordt verzorgd door preventiemedewerker Leo de Pan van 1NUL1 Preventie. Als preventiemedewerker staat Leo dicht bij de praktijk. Hij zal ingaan op de huidige ontwikkelingen rondom drugs en verdovende middelen en ouders handige tools geven om het onderwerp bespreekbaar te maken.

 Opgeven is niet nodig, stap gewoon binnen! De avond start om 19.30 in de Jeugdhoeve in ’s-Heerenhoek en de toegang is gratis. Op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met 1NUL1 via www.1nul1.nl  of stuur een bericht naar info@1nul1.nl.