Girls' Talk+

dinsdag 14 april 2020

SMWO en GGD Zeeland gaan binnenkort samen de training Girls’ Talk+ aanbieden in Goes.

Deze training gaat over grenzen, normen en waarden met betrekking tot seksualiteit en intimiteit. Het programma richt zich op het bevorderen van seksueel gezond gedrag en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het programma heeft een positieve insteek: het realiseren van plezierige relaties en seksuele ervaringen, vrij van dwang, discriminatie en geweld.

Het programma richt zich daarnaast op het verbeteren van kennis, zelfvertrouwen, attitude en het vergroten van het sociale netwerk. Aan de hand van opdrachten gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over diverse thema’s, zoals bijv. flirten en daten, vrienden, plezier in seks en toekomstbeeld.

Voor wie?

Bedoeld voor meiden tussen de 15 en 25 jaar. Deze training is bedoeld voor meiden met enige relationele en/of seksuele ervaring of interesse.

Praktische informatie

De deelnemers leren in kleine groepjes (+/- 8 personen) zich seksueel weerbaar te gedragen. De training wordt begeleid door een medewerkster van SMWO en een medewerkster van GGD Zeeland. De training zal van start gaan op maandag 11 mei van 13:00 tot 14.30 uur en worden gegeven op het kantoor van SMWO in Goes. De overige bijeenkomsten zijn op maandag 18, 25 mei, 8, 15 en 22 juni.

Vragen of meer informatie

Voor meer informatie of om aan te melden, kunt u contact opnemen met één van de cursuscoördinatoren via cursussen@smwo.nl of 0113-277111.

Back to overview