12 December: Gratis Online Ouderavond over Vapen

Online ouderavond over vapen, kijkt u mee?

1NUL1 organiseert op dinsdag 12 december een online ouderavond over vapen. Iedereen is van harte welkom om mee te kijken. Deelnemers krijgen van 1NUL1 en een longarts van het ADRZ informatie over vapen en de gevolgen hiervan.

Vapen is razend populair in Nederland. Maar wat is het eigenlijk? Een vape is een e-sigaret waarmee een roker (vaak nicotine houdende) damp inhaleert. Ook veel jongeren vapen. Vapen heeft grote nadelige gevolgen voor de gezondheid. Per 1 januari 2024 komt er daarom een wijziging in de wet en mogen smaakjes niet meer verkocht worden. Gaat dit ervoor zorgen dat jongeren niet meer gaan roken, of zijn we te laat? 

1NUL1 geeft dinsdagavond 12 december een online ouderavond hierover. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur. In de online ouderavond geeft 1NUL1 informatie over vapen, de schadelijkheid en de zorgen rondom vapen. Ook zal een longarts van het ADRZ vertellen wat vapen en roken met je longen doet. Ouders kunnen tijdens de avond vragen stellen via de chat. Kijkt u mee? 

Aanmelden kan via het contactformulier op www.1nul1.nl/online-ouderavond-vapen/. U krijgt vervolgens een dag van tevoren een link waarmee u digitaal met de ouderavond mee kunt kijken.